Kako rastaviti Samsung Galaxy S3 GT-i9300

Kako rastaviti Samsung Galaxy S3 GT-i9300

Kako rastaviti Samsung Galaxy S3 GT-i9300

Kako rastaviti Samsung Galaxy S3 GT-i9300

Ovo je članak u kojem ne želimo puno pisati o rastavljanju mobilnog tj. pametnog telefona koji je na tržište izašao nekada u maju 2012 godine. Naravno radi se uređaju koji to itekako zaslužuje, ali ipak na to gubiti vrijeme je suludo. Fokusirat ćemo se na važne stvari, a to je sve što vam u ovom trenutku treba.

Treba da:

  • budete svjesni da gubite garanciju ukoliko sami rastavljate vaš mobitel a isti ima važeču garanciju proizvođača ili nekog trečeg lica, također ukoliko nešto pokvarite ili slomite sami za to odgovarate. LINK
  • imate philips krstasti šarafciger. LINK
  • imate pincetu, po mogunčnosti špicastu, namjenjenu za elektroniku i još bolje ako posjeduje ESD zaštitu. LINK
  • redovno pratite našu web stranicu, također da nas pratite na društvenim mrežama a posebno naš YouTube kanal
  • ukoliko vas teme o rastavljanju i popravljanju mobitela posebno zanimaju onda posebno pratite ovu kategoriju kao i naš YouTube kanal

 

Također sve daljnje tekstove koje budemo objavljivali vezano za rastavljanje, popravljanje i servisiranje mobitela biće objavljeno u adekvatnim kategorijama.

Za daljne upute kako rastaviti Mobitel Samsung Galaxy S3 GT-I9300 pogledajte video u ovom članku ili klikom na ovaj link. Ne zaboavite da se pretplatite na naš YouTube kanal i da nas pratite na društvenim mrežama.

 

 

 

 

 

 

 

 

hepek

http://www.hepek.info/bs/

Learn More →

Komentariši